1. Selectezi etapa de diversificare.

2. Alege produsele BIM BAM BUNE și finalizează comanda.

3. Noi începem să gătim și livrăm către tine produsele în 1-3 zile.

1. Selectezi etapa de diversificare.

2. Alege produsele BIM BAM BUNE și finalizează comanda.

3. Noi începem să gătim și livrăm către tine produsele în 1-3 zile.

LIVRARE

Pentru moment asigurăm livrarea produselor doar în Timișoara și zonele limitrofe. Livrarea o facem noi sau prin partenerii noștri de curierat, în funcție de adresa de livrare. Ambalăm produsele noastre în așa fel încât să ne asigurăm că pe tot parcursul transportului acestea își mențin temperatura optimă (4-8 grade Celsius).

Livrarea produselor se face după confirmarea comenzii, prin email către client. În funcție de stocurile și disponibilitatea produselor, comenzile plasate până în ora 12:00 vor fi livrate în termen de 24h. Comenzile plasate după ora 12:00 vor fi procesate și confirmate spre livrare în termen de 24-48h. Datorită faptului că lucrăm cu stoc limitat este posibil să apară întârzieri.

Puteți opta și pentru ridicare de la sediul nostru, din Strada Petre Țuțea 106, Dumbrăvița, jud. Timiș. În acest caz recomandăm ca produsele să ajungă în cel mai scurt timp acasă, în frigider, pentru a nu se altera. Produsele trebuie păstrate la o temperatură de 4-8 grade.

RETUR

Datorită naturii perisabile a produselor noastre, nu putem accepta retururi. Cu toate acestea, dacă sesizați orice probleme la produsul primit vă rugăm să ne scrieți pe sugestii@yaya-food.ro și ne vom asigura că remediem problema sesizată, pentru a evita situații similare în viitor.