1. Selectezi etapa de diversificare.

2. Alege produsele BIM BAM BUNE și finalizează comanda.

3. Noi începem să gătim și livrăm către tine produsele în 1-3 zile.

1. Selectezi etapa de diversificare.

2. Alege produsele BIM BAM BUNE și finalizează comanda.

3. Noi începem să gătim și livrăm către tine produsele în 1-3 zile.

Acest site web www.yaya-food.ro (denumit în continuare “website”, “site”, “pagina de internet”) este proprietatea SC GOODMOM FOOD SRL. (denumită în continuare „YAYA”, „noi”, “nostru”).  Prin “utilizator” se înţelege orice persoană care accesează această pagină de internet.

Acceptarea condiţiilor de utilizare

Accesul și utilizarea acestui site sunt permise numai în conformitate cu Termenii și Condițiile enumerate mai jos, precum și cu legea română. Prin simplul fapt că accesaţi această pagină de internet se consideră că aţi citit şi cunoaşteţi în totalitate Termenii şi Condiţiile de Utilizare, că vă sunt clare, le acceptaţi şi vă obligaţi să le respectaţi în totalitate. Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri referitoare la aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de e-mail contact@yaya-food.ro

YAYA își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare fără notificare prealabilă, orice modificări fiind efective și producând efecte de la postarea pe acest site. Se conisderă că utilizarea paginii de internet după intrarea în vigoare a modificărilor înseamnă cunoaşterea şi acceptarea acestora de către utilizatori.

Întregul conținut al site-ului (design, imagini, texte, grafică, informații, simboluri, structură, etc) sunt proprietate exclusivă a SC GOODMOM FOOD SRL. Folosirea fără acordul nostru a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Drepturile de autor pentru toate materialele prezente pe acest site aparţin YAYA. Toate drepturile sunt rezervate. Permisiunea de a utiliza aceste materiale este acordată doar pentru publicitate, editorial şi în scop informativ pentru publicarea în ziare, reviste şi online. Orice altă utilizare a materialelor de pe website-ul YAYA nu este permisă. De asemenea, nu este permisă utilizarea oricărui material de pe acest site, în legătură cu vânzarea sau oferirea spre vânzare a unor produse sau servicii de orice fel.

Magazinul online

Vânzătorul este SC GOODMOM FOOD SRL, iar clientul este orice utilizator al acestui website, persoană fizică peste 18 ani, persoană juridică de orice natură sau entitate publică ori privată, ce emite o comandă fermă pe pagina de internet și face plata aferentă comenzii prin numerar la livrare (ramburs), sau online cu card-ul pe site.

Comanda

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru web, sunteți de acord cu termenii si condițiile YAYA precum și cu utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră personale în scopul livrării produselor noastre, precum și a informațiilor solicitate.

Pentru a plasa o comandă nu este necesară înregistrarea sau crearea unui cont.

Datele solicitate vor fi completate în timpul procesului de plasare a comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a respinge comenzile care trezesc suspiciuni, cum ar fi un număr mare de produse comandate, folosirea abuzivă a website-ului, informații de conectare incomplete sau neverificabile, adresa de livrare neconfirmată.

Pentru detalii despre livrarea comenzilor vă rugăm să citiți cu atenție informațiile din magazinul online.

Orice comandă plasată până în ora 12:00 se va livra a doua zi (în măsura disponibilității și a stocului). Excepție sunt zilele de sâmbătă și duminică. Pentru că YAYA produce produse proaspete nu lucrăm cu stocuri, de aceea este posibil ca unele produse să nu poată fi livrate în termenii specificați. În acest caz, la confirmarea comenzii veți primi informații despre produsele din stoc și ziua fermă de livrare a acestora.

YAYA nu se face răspunzătoare pentru eventualele reacții alergice ale bebelușilor sau copiilor care consumă produsele noastre. Toate ingredientele și toți potențialii alergeni aferenți produselor noastre se regăsesc pe etichete, precum și pe site, în descrierea produselor. Nu folosim lactate, ouă, pește, soia sau crustacee. Se pot regăsi însă fructe cu coajă tare și derivate (nuci, fistic, migdale, caju, etc) sau urme de gluten. Este responsabilitatea și obligația părintelui sau celui care are în îngrijire un copil mic să consulte medicul pediatru curant în orice situație în care suspectează că bebelușul sau copilul său este predispus la o reacție alergică, ori dacă există istoric în familie în acest sens. Vă rugăm să utilizați produse pentru cei mici doar în cunoștință de cauză și la recomandările medicului de familie sau pediatru.

Plată

Plata se face la livrare sau online la plasarea comenzii. Preturile produselor includ TVA.

În cazul în care comanda dumneavoastră este acceptată, veți fi informat despre stocul produselor comandate, data și modalitatea de livrare.

Plățile în numerar se fac în lei, integral, la livrarea produselor.

Politica de prețuri

Preturile se stabilesc în momentul în care produsele sunt afișate pe site. Acestea includ TVA. Prețurile se pot schimba atunci când se aplică politica de reduceri. Toate prețurile sunt in RON. Costurile de transport se calculează separat.

Reclamații

În cazul oricăror reclamații, puteți să ne scrieți pe sugestii@yaya-food.ro. Vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a rezolva problema cât mai curând.

Date comerciale:

SC GOODMOM FOOD SRL

Sediu social: Bvd-ul Petre Țuțea 106, Dumbrăvița, jud. Timiș

CUI: 46348012

Număr de ordine în RC: J35/2871/2022