1. Selectezi etapa de diversificare.

2. Alege produsele BIM BAM BUNE și finalizează comanda.

3. Noi începem să gătim și livrăm către tine produsele în 1-3 zile.

1. Selectezi etapa de diversificare.

2. Alege produsele BIM BAM BUNE și finalizează comanda.

3. Noi începem să gătim și livrăm către tine produsele în 1-3 zile.

Știm cum e să nu mai știi. Știm cum e să fii părinte.

Am creat YAYA pentru că știm cât de grea e etapa diversificării pentru părinți.

Dar și cât este de importantă pentru copii.

 Ana, mama Emmei și

fondatoarea YAYA.

Totul a început odată cu diversificarea fetiței mele, Emma.
Pentru că mie mi-a fost greu în diversificare: multă informație, multă presiune, multe sfaturi (prea multe), mult tăiat, curățat, aruncat. Dar și multă bucurie când Emma descoperea ceva ce îi place, mânca și mai cerea.

Așa am început să mă gândesc și la alte opțiuni și să caut în piață. Nu am fost mulțumită de ce am găsit. Multe produse dar puține pentru Emma, așa cum le-aș fi făcut eu acasă: în primul rând cu ingrediente proaspete.

Ambiția noastră e să sprijinim copiii și părinții în aventura diversificării, pentru mai multă bucurie și mai puțină presiune la fiecare masă. Cu zero compromis în produs: 100% natural, 100% curat, și bun la gust,  adică 100% cum l-ar face orice mamă pentru bebelușul ei. 

Noi i-am zis YAYA, fix cum s-a nimerit să fie primul cuvânt al Emmei. Apoi i-am mai adăugat  BIM-BAM-BUN: un fel de siguranță, joacă și relaxare în același loc. 

Te așteptăm la noi, de la primele etape de diversificare, până când mai crește. Pentru acasă, pentru vacanțe, pentru ieșit în parc sau oraș, pentru lăsat la bunici. Adică pentru oricând 🙂

Viziunea noastră?             

UN START SĂNĂTOS

Visăm ca toți copiii să se bucure de un start sănătos și să își dezvolte o relație sănătoasă cu mâncarea, alături de părinți liniștiți și încrezători în alegerile lor.

Misiunea noastră?       

primele 1000 de zile

În primii trei ani din viață se dezvoltă 80% din creierul copilului, reflexele și limbajul. În această etapă, mâncarea este mai mult decât hrană. Mâncarea este dezvoltare, comunicare, iubire. Iar fiecare linguriță este importantă pentru relația pe care cel mic o va avea cu mâncarea ca adult: ce obiceiuri alimentare va dezvolta, cât de variat și sănătos va mânca și cât de mult se va bucura de mâncare.

Piureul nostru de principii

Încredere

Vrem să fim partenerul părinților în dezvoltarea timpurie a copiilor, așa că încrederea e esențială. Așa construim o relație de prietenie cu părinții și îi ajutăm pe copii să construiască o relație sănătoasă cu mâncarea, încă de mici.

Cunoaștere

Ca să facem treabă bună e nevoie să avem și produse, dar și cunoștințe fresh. Ne informăm, dezvoltăm rețete cu sprijinul experților și căutăm cele mai bune surse locale pentru produsele noastre 100% naturale.

Responsabilitate

Prima noastră responsabilitate e față de copii și părinți, dar vrem să-i ajutăm pe toți cei care au nevoie de ce știm noi să oferim. Oferim produse 100% naturale, din surse locale, și oferim sprijin mamelor și tinerilor din categorii vulnerabile.

Echilibru

Încurajăm părinții și copiii să descopere împreună ce e bun pentru ei, indiferent de câte încercări este nevoie. YAYA crede că nu există corect sau greșit, ci mai degrabă potrivit. 

Joacă

Pentru noi, jocul e cel mai sănătos mecanism de creștere, așa că rămânem optimiști și curioși în fața oricărei provocări, pentru că doar așa găsim cele mai curajoase soluții.

Grijă

Ne preocupă să înțelegem nevoile copiilor și părinților din jurul nostru, ca să le putem oferi sprijin, de la produse sigure, la sfaturi și până la un loc în care să se simtă susținuți.

Misiunea socială

Yaya este o întreprindere socială.

Copiii și părinții sunt cei pentru care Yaya a ales să facă lucrurile mai simple, dar unele mame nu au nici măcar varianta complicată la dispoziție. Pentru ele, pentru mamele fără posibilități și acces la servicii medicale, facilităm vizite de rutină la medic pe perioada sarcinii, apoi o nutriție echilibrată în primul an de viață al copilului. Iar pentru tinerii șomeri, aflați în afara oricărei forme de educare sau formare, avem mereu un loc în echipa noastră. Ca să facem împreună ceva bim-bam-bun.