1. Selectezi etapa de diversificare.

2. Alege produsele BIM BAM BUNE și finalizează comanda.

3. Noi începem să gătim și livrăm către tine produsele în 1-3 zile.

1. Selectezi etapa de diversificare.

2. Alege produsele BIM BAM BUNE și finalizează comanda.

3. Noi începem să gătim și livrăm către tine produsele în 1-3 zile.

DE CE AM FĂCUT YAYA?

1000 de zile pentru un start sănătos!

 

80% din creierul copilului se dezvoltă în primele 1000 de zile, până la vârsta de 3 ani. La vârsta de 1 an are deja o dimensiune dublă față de la naștere. 60% din nutrienții pe care copilului îi mănâncă în această perioadă contribuie direct la dezvoltarea creierului.

 

Dar mâncarea e și mai mult de atât în primii ani de viață.

În primii ani de viață, mâncarea e mai mult decât hrană.

Mâncarea e dezvoltare.

Cu fiecare textură, gust sau miros, copilul face mai mult decât să se hrănească. Se joacă, își dezvoltă motricitatea, experimentează formele, texturile și culorile.

Mâncarea e comunicare

Fiecare linguriță e o formă de comunicare cu părinții, o dovadă de încredere și grijă, cu fiecare bleah sau mmmbun, cu fiecare linguriță vărsată sau bluză pătată,.

Mâncarea e iubire.

În primii ani de viață, hrănirea copilului este o oportunitate de învățare, conectare, joacă și iubire.
YAYA contribuie la dezvoltarea completă a celui mic, încă de foarte mic, ca el să aibă o relație sănătoasă cu mâncarea și când e foarte mare:)

Diversificarea e grea!

Partenerul părinților

Pentru părinți, diversificarea e una dintre cele mai grele etape din noua viață de părinte. Vrem să luăm ca părinții să petreacă mai puțin timp în bucătărie și mai mult cu cel mic. Să spele, fiarbă, toacă sau paseze mai puțin și să se bucure alătui de cel mic odată cu fiecare univeres descoperit într-un nou gust. Să aibă mai puține grij, mai multă liniște și încredere în alegerile făcute.

Ne dorim să fim partenerul părinților în această aventură și de aceea am creat produse special gândite pentru fiecare etapă din diversificarea și alimentația celor mici, cu cel mai potrivit aport nutritiv, pentru un start sănătos.

CUM FACEM SĂ FIE BIM-BAM-BUN?

Nu urmărim o anumită metodă de diversificare, pentru că nu credem că există bine sau rău, ci credem că cel mai bine e ceea ce ți se potrivește ție și copilului tău.
Dar dezvoltăm fiecare rețetă alături de experți nutriționali, specializați în nutriția copiilor, medici pediatri și specialiști în puericultură. Ne concentrăm pe aportul nutritiv de care are nevoie cel mic pentru a se dezvolta- fier, proteine, calciu, vitamine.
Dar credem și că mâncarea bună nu trebuie să fie plictisitoare. Așa că nu ne temem să adăugăm ingrediente diferite, să experimentăm cu texturile și gustul, totul cu cea mai mare grijă pentru cel mic.
Apoi pregătim cu grijă și responsabilitate în propriul laborator, folosim recipiente din sticlă, cu cel mai mic risc de contaminare și livrăm în condiții de maximă siguranță pentru ca produsele yaya să ajungă cu bine la tine.

Ne dorim să fie BIM-BAM-BUN pentru copii, părinți, comunitate dar și natură. Nimic nu se aruncă la YAYA: folosim până la 80% din fiecare ingredient în rețetele noastre, împărțim mâncarea în comunitate, transformăm tot ce ne rămâne în compost. Evităm plasticul sau îl folosim responsabil, toate ambalajele noastre sunt recicabile sau refolosibile și ne îngrijim să le recuperăm de la mâncăcioșii YAYA.

Înainte de a începe diversificarea discutați cu medicul pediatru!

Cum le savurați?

Reci sau încălzite. Cu lingurița sau direct cu mâna. În joacă și fără griji, de fiecare dată.

Descoperă universul YAYA, bim-bam-bun!